Over Joost Niederer

In 2006 is Interim Control opgericht door Joost Niederer. Omdat zijn werkervaring en opleidingen perfect aansluiten bij het bieden van interim management oplossingen op financieel gebied, was dit eigenlijk niet meer dan een logische stap.

Opleidingen en werkervaringjoost niederer

Joost Niederer heeft verschillende opleidingen afgerond. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Bedrijfskunde, Register Controller, Fiscaal en Financieel Recht en Internationaal, Europees en Constitutioneel Recht. Deze opleidingen heeft hij onder andere gevolgd bij de Universiteit van Tilburg, de Erasmus Universiteit en de Radboud Universiteit.

De 15-jarige werkervaring van Niederer is divers. Hij is werkzaam geweest voor productiebedrijven en dienstverleners. Ook heeft hij voor zowel profit als non-profit bedrijven gewerkt. Binnen deze bedrijven vulde hij functies in op het gebied van business en project control, tax law en financieel management.

Persoonlijk

Joost Niederer is een ambitieuze financieel manager. Hij stopt nooit met ontwikkelen en leren. Hij blijft zich aanpassen aan zijn constant veranderende omgeving. In drie woorden is Joost het best te omschrijven als daadkrachtig, besluitvaardig en resultaatgericht. Hij streeft naar een goede tussenweg tussen theorie en praktijk en gelooft in maatoplossingen in plaats van een algemene aanpak.

Joost is getrouwd en heeft geen kinderen. Tijdens vakanties onderneemt hij graag activiteiten als fietsen en bergbeklimmen. Wanneer hij vrije tijd heeft spendeert hij die graag aan zijn familie en vrienden.

Blog

Joost houdt op deze website en zijn persoonlijke website een blog bij. Hij schrijft over onderwerpen die hem interesseren en relevant zijn voor zijn bedrijf. Hij deelt zijn visie ten opzichte van bepaalde theorieën, modellen of ontwikkelingen. Daarnaast deel Joost interessante ervaringen en inzichten. De berichten gaan vooral over  business en project control, financieel management en tax law, maar ook over andere onderwerpen die Niederer interesseren.